Reserveer online

Camping in Haaksbergen

Een gezellige familiecamping in het rustige en veelzijdige Haaksbergen vlakbij Hengelo en Enschede. Wanneer mogen we u verwelkomen?

Kindvriendelijke camping in Haaksbergen

Camping Scholtenhagen ligt in een erg gevarieerde regio van het mooie Overijssel. De gemeente Haaksbergen noemt zichzelf niet voor niets ook wel de Ster in Twente. Al lopend door het dorp ontdekt u langzamerhand het culturele verleden van deze marktplaats. In de omgeving rondom Haaksbergen kunt u genieten van de heerlijke rust en de natuur om u heen. De gemoedelijke camping brengt mensen dichter bij elkaar en de natuur. Camping Scholtenhagen scoort een 8,8 op Zoover en is aangesloten bij RECRON en ANWB.

 Camping in Haaksbergen

Faciliteiten 

Op onze camping worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Denk hierbij aan een playbackshow, een spooktocht of een dropping. Ons animatieteam probeert iedere keer weer wat anders leuks op poten te zetten. Kinderen vermaken zich ook prima op de verschillende speeltoestellen. Tevens ligt naast onze camping een groot subtropisch zwembad De Wilder. Als campinggast mag u dit overdekte zwembad gratis bezoeken. 

Voorzien van alle kampeergemakken

Onze camping in Haaksbergen is voorzien van alle basisfaciliteiten voor een ontspannen kampeervakantie. De uitgestrekte groene kampeerweide met een schone facilitaire voorzieningen ligt precies tussen het bos en het mooie Haaksbergen in. Maak een keuze uit de ruime kampeerplaatsen, camperplaatsen of luxe ingerichte safaritenten! 

Boek onze camping in Haaksbergen