Zoek en boek

Actief in de omgeving

Heeft u zin om even lekker sportief bezig te zijn tijdens uw vakantie? Ook lekker om de ontspanning en het relaxen op de camping even af te wisselen met een actieve bezigheid!

Wat dacht u van een actief dagje uit naar een klimbos? Of misschien houdt u wel liever van golfen? Beleef een dagje vol spanning en doe met het hele gezin of vriendengroep mee aan een buitensportactiviteit of outdoor challenge. 

Omgeving overzicht

Klimbos AvaTarZ

Klimbos AvaTarZ

Beleef een spannend en zinderend dagje met de hele familie, hoog in de bomen. Uitdaging vindt u bij het Klimbos AvaTarZ in Deurningen!

Outdoor Challenge Park

Outdoor Challenge Park

Doe dingen die u normaal niet zou durven. Volop plezier en gegarandeerd een onvergetelijke dag. Samen beleven in de natuur.

Pitch & Putt Diepenheim

Pitch & Putt Diepenheim

Een balletje slaan op de golfbaan? Dat kan bij Pitch & Putt in Diepenheim. Beter met de voeten dan met een golfclub? Kies voor een potje voetgolf.

Escape Room Twente

Escape Room Twente

Beleef een spannend uitje in een Escape Room! Met een groep battelen in de kamer Brommers Kiek'n? Of de historische kamer Freules van Beckum?

Escape Room Haaksbergen

Escape Room Haaksbergen

Probeer te ontsnappen uit de melkstal op de boerderij van Henk en Maria. Het lijkt hier te spoken op de Overijsselse boerderij.