Zoek en boek

Seizoen- en jaarplaatsen

Seizoenplaats op camping in Twente?

Gaat u in de periode van het voorjaar tot de nazomer vaker op kampeervakantie? Maar heeft u geen zin meer in het telkens op- en afbouwen van uw kampeermiddel? Kies dan een seizoenplaats bij ons in Twente, Overijssel. Zo kunt u uw toercaravan of vouwwagen lekker laten staan en komen en gaan wanneer u maar wilt. Dé perfecte oplossing! Wij verwelkomen u graag als geregelde gast op uw eigen plek.

Voor een seizoenplaats op Camping Scholtenhagen, schrijft u zich eenmalig in voor de periode van 1 april tot 1 november. Dan mag u met uw huishouding de hele periode staan en onbeperkt gebruik maken van de camping. Eventuele gasten of bezoekers betalen apart de bezoekers/overnachtingskosten.

Voor alle echte, enthousiaste kampeerders

Voor de echte kampeerliefhebber bieden we ook jaarplaatsen. Deze permanente plek kunt u met uw huishouding in het seizoen gebruiken, na het seizoen de weekenden en de vakantieperioden, januari en februari is de camping gesloten. Uiteraard geniet u van alle comfort van uw chalet of stacaravan op uw mooie plaats met eigen tuin. Douche en rioolaansluiting zijn inbegrepen. Op verzoek sluiten we ook gas aan, water en elektra worden via de meter afgerekend aan het eind van het jaar.

Ook voor een jaarplaats betalen eventuele gasten en bezoekers alleen de bezoekers/overnachtingskosten.

Eropuit in de omgeving

Vanuit Camping Scholtenhagen kunt u eenvoudig de mooiste steden en dorpen in de omgeving bezoeken. De camping ligt aan de grens met de Achterhoek en Duitsland, dus u kunt alle kanten op. Zo bent u snel in de leuke steden als Enschede, Hengelo of Zutphen.

Wat is er te doen in de omgeving?

Geïnteresseerd? 

Heeft u interesse in een seizoen- of jaarplaats op onze camping in Twente? Informeer bij onze receptie of vraag de beschikbaarheid en tarieven op.

Neem contact op