Reserveer online

Camping bij Enschede

Een gezellige familiecamping in het rustige en natuuromvangrijke Haaksbergen en tevens vlakbij het bruisende Enschede 

Kindvriendelijke camping bij Enschede

Camping Scholtenhagen ligt in misschien wel in het meest gevarieerde gebied van het mooie Overijssel. Vanuit Haaksbergen rijdt u in een halfuurtje naar het centrum van Enschede. Enschede is de grootste stad in de regio Twente. De bruisende binnenstad heeft een groot aanbod aan winkels, culturele voorzieningen en horecagelegenheden. In de regio van Haaksbergen zelf kunt u genieten van de natuur en rust om u heen. De warme camping brengt mensen dichter bij elkaar en de natuur. Camping Scholtenhagen is aangesloten bij RECRON en ANWB en scoort een 8,8 op Zoover

Voorzieningen

Vlakbij onze camping ligt zwembad De Wilder. Een groot subtropisch golfslagbad met een uitgestrekte ligweide. Alle onze campinggasten kunnen De Wilder gratis bezoeken. Op de camping zelf vindt u een mooi ruim terras met uitzicht op een speeltuin, een hoge klimtoren, een jeu-de-boules baan en groot activiteitengebouw. Daarnaast zetten we in de schoolvakanties een gevarieerd animatieprogramma in elkaar. 

Camping Enschede

Prettig kamperen

Op onze camping nabij Enschede vindt u alle gemakken van een fijne kampeervakantie. We bieden seizoen- en jaarrond-kampeerplaatsen, camperplaatsen en luxe ingerichte safaritenten! De ruime kampeerweide met een schoon sanitairgebouw ligt precies tussen het bos en het gemoedelijke Haaksbergen in. 

Boek nu onze camping nabij Enschede