Vakantiehuisjes

In het mooie Zuid Twente aan de grens met Duitsland en de Achterhoek vindt u onze camping Scholtenhagen. Ontspannen in een uitnodigend mooie omgeving waar gastvrijheid standaard is. Ga in de relaxstand en geniet in één van onze knusse 4 persoons vakantiechalets. De prachtige omgeving van afwisselend bos, heidevelden, weilanden, sub tropisch zwembad de Wilder en het gezellige plaatsje Haaksbergen vormen de perfecte achtergrond voor een fijn verblijf. Wij wensen u het geluk van eenvoudig genieten met een warm welkom op Camping Scholtenhagen.

De 4 persoons vakantiehuisjes zijn knus ingericht en van alle gemakken voorzien. Een compleet ingerichte keuken incl. vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, serviesgoed, een mooie douche, toilet en een fijne zithoek met openslaande tuindeuren zodat u met iets minder weer toch nog lekker buiten zit.

Op de beide slaapkamers vindt u 2 x 2 eenpersoons bedden met dekbed en hoofdkussen. Het linnengoed neemt u zelf mee, of u huurt het bij onze organisatie.

 

Terug naar overzicht