Villatenten

Houdt u van kamperen, maar wilt u genieten van een beetje extra comfort tijdens uw vakantie? Of heeft u geen eigen tent of vouwwagen? Ervaar een unieke kampeerbeleving in onze mooie safaritenten, gelegen in een rustige en natuurlijke omgeving. De Villatenten bieden alle luxe tijdens uw glampingvakantie in Twente. De comfortabele tenten zijn geschikt voor maximaal 6 personen en beschikken over drie slaapkamers en eigen sanitair. Ze zijn zeer compleet ingericht, alleen linnengoed verzorgt u zelf of u huurt het bij ons.

Onze safaritenten bieden het comfort van een luxe bungalow, maar dan mét het echte kampeergevoel. Wij verhuren compleet ingerichte villatenten voor een periode naar keuze. Nieuwsgierig naar hoe het er van binnen uitziet? Bekijk de huurtenten op onze plattegrond (klik bovenaan in de plattegrond op het gele bolletje villatent).

Camping Scholtenhagen staat bekend om het gevoel van thuiskomen. Deze vakantiebestemming in een rustige omgeving en sfeer wordt nog meer bijzonder in combinatie met luxe kamperen. Op naar een unieke kampeerbeleving in alle rust en comfort te midden van de schitterende natuur.

Terug naar overzicht