Reserveer online

Vakantiepark Hengelo

Ons prachtige Vakantiepark in Hengelo en omstreken biedt een vakantie voor jong en oud. De prachtige natuur, het gezellige animatieteam en het subtropische zwembad dat direct tegenover de camping ligt zorgen voor een droomvakantie die werkelijkheid wordt. En nabij de camping in Haaksbergen liggen tal van leuke plaatsen, zoals het gezellige dorp Hengelo. Het heeft voor de camping vele voordelen om nabij dorpen als Hengelo te liggen. 

Dagje uit vanaf Vakantiepark Hengelo

Voor de kinderen is er buiten ons Vakantiepark nabij Hengelo een hoop te beleven. Zo kunnen de kinderen vol op genieten in Attractiepark de Waarbeek. Dit themapark met kermisattracties, shows en vermaak voor kinderen valt zeker in de smaak wanneer u een dagje weg met de familie wilt inlassen. De 44 attracties met een veelal nostalgisch karakter zijn uitermate geschikt voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Wie wordt er nou niet blij van de "Hully Gully"?!

Toch liever iets wat leerzamer en educatief is? Het Oyfo Museum in Hengelo geeft een prachtig beeld van de Twentse industrie. Zo worden u en uw kinderen meegenomen in een educatief maar speelse reis door het verleden, het heden en de toekomst van industriële en technische ontwikkelingen in Twente. Het motto van het museum laat al zien dat hier voor kinderen geen beperkingen zijn; Ontdek, Speel , Geniet!

Dagje uit vanaf Vakantiepark Hengelo

Liever iets actiever? Ga dan eens spoorfietsen van Hangelo naar Twekkelo. De oude rails van het schaddenspoor vervoerder vroeger de kolentransporten richting Duitsland. Tegenwoordig kunt u zelf spoorfietsen over de nostalgische lijn. Ontdek de natuur, rij langs overwegen en bruggen en passeer zelfs een 8 meter hoge brug boven het water van het Twentekanaal. De kinderen kijken hun ogen uit, maar u ook!

Even lekker weg van de drukke wereld? De hoge maisstengels van het Groot Twentsch Maisdoolhof isoleren u van de buitenwereld. U waant zich even in een oase van rust. Samen met de kids even lekker bewegen in de buitenlicht. Dat is toch onbetaalbaar? Maar kunt u de weg naar buiten nog vinden? Let op, voor u het weet bent u voor altijd opgesloten in het doolhof. 

Weten wat er nog meer te beleven valt in de omgeving van ons vakantiepark bij Hengelo? Van prachtige wandel- en fietsroutes tot recreatiecentrum het Rutbeek waar u en de kinderen eindeloos kunnen genieten van watersport, paintball, mountainbiken, survivallen, klimmen en klauteren en nog veel meer. 

Heeft u genoeg gezien? Tot snel op onze prachtige camping en vakantiepark bij Hengelo.

Ja! Ik wil mijn vakantie boeken.