Zoek en boek

Dagje uit in Twente

Wilt u een leuk dagje uit met het hele gezin? Wat is er allemaal te doen voor families met kinderen?

Relaxen bij een recreatieplas, de hoogte in bij het klimbos of spelen in een binnenspeeltuin. Ga een dagje uit naar een pretpark met de hele familie en beleef volop plezier!

Wij hebben een aantal locaties en activiteiten in Twente en omstreken voor u op een rijtje gezet.

Omgeving overzicht

Recreatiepark Het Rutbeek

Recreatiepark Het Rutbeek

Genieten van het mooie weer? Kom een dagje zwemmen, surfen of waterskiën bij de recreatieplas of ga voor een van de andere activiteiten.

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

Een dagje weg naar het leukste pretpark in Overijssel. Op een mooie locatie in de bossen, vindt u ruim 30 topattracties, shows en avontuurlijke evenementen.

Park Groot Scholtenhagen

Park Groot Scholtenhagen

Sport- en Recreatiepark, voor een leuk dagje uit in Haaksbergen. Met dieren op de kinderboerderij, diverse sportvelden en een wandelpark met visvijver.

Attractiepark de Waarbeek

Attractiepark de Waarbeek

Geniet van een voordelig dagje uit met het hele gezin bij het all-inclusive (spelen, eten en drinken) kinderpark met leuk attracties in Hengelo.

Boerderij Dondertman

Boerderij Dondertman

Kinderen zullen zich zeker vermaken op de Kinderboerderij Dondertman. Knuffelen met dieren, spelen in de speelweide of skelteren.

Ballorig Enschede

Ballorig Enschede

Glijden, klimmen, springen in een waar indoor kinderspeelparadijs vol met leuke speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden.  

Doolhof Ruurlo

Doolhof Ruurlo

Dwalen door een gangen in het doolhof Ruurlo, het grootste heggendoolhof ter wereld. Leuk uitje voor kinderen en volwassenen in de Achterhoek.

Hof van Eckberge

Hof van Eckberge

Ontzettend veel speel- en belevingsplezier zowel binnen als buiten. Een leuk dagje voor jong én oud! Bowlen, lasergamen, speeltuinen en een restaurant.