Reserveer online

Camping Overijssel

In het hart van Overijssel vindt u camping Scholtenhagen, een prachtig familiepark midden in de natuur met vele faciliteiten.

Kamperen in Overijssel.

Wanneer u op zoek bent naar een kampeerplaats in de provincie Overijssel dan bent u bij camping Scholtenhagen aan het juiste adres. Onze camping ligt centraal in Overijssel in de prachtig groene omgeving van Haaksbergen. Onze camping is dé perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes in de provincie want die zijn er genoeg.

Zo kunt u vanaf onze camping makkelijk afreizen naar plaatsen als Ootmarsen, Zwolle, Enschede en Giethoorn. Maar ook als natuurliefhebber kunt u uw hart ophalen in Overijssel. Wanneer u op onze camping in Overijssel verblijft breng dan zeker eens een bezoek aan natuurgebied de Sallandse heuvelrug of nationaal park Weerribben-Wieden.
Overijssel heeft voor een ieder wat te bieden en camping Scholtenhagen nodigt u van harte uit om Overijssel te ontdekken.

camping Overijssel

Onze Camping in Overijssel.

In de provincie is dus van alles te doen en te beleven maar ook als u een dagje niet op stap wilt hoeft u zich niet te vervelen. Naast onze camping vindt u subtropisch zwembad De Wilder. Vanaf ons terras kijkt u mooi uit op het zwembad en u krijgt van ons een gratis kaart waarmee u toegang krijgt tot het zwembad.

Naast een subtropisch zwemparadijs heeft onze camping nog veel meer te bieden. op onze camping in Overijssel vindt u onder andere een groot activiteitengebouw waar jong en oud zich kan vermaken, een kleine bibliotheek en diverse speeltuinen.

Bekijk nu alle faciliteiten of Boek direct.