Zoek en boek

Recreatiepark Het Rutbeek

Voor een dagje actie en beleving gaat u naar Recreatiepark Het Rutbeek. In elk seizoen is er wel wat te doen, voor jong en oud! Van activiteiten op het water, sportief bezig zijn in de bossen tot leuke spellen of activiteiten met groepen. Er zijn volop speeltoestellen op de verschillende strandjes en ligweides.

Verken de omgeving door een leuke wandeling via het wandelnetwerk, fitesen via de gemarkeerde fietsroutes of te paard. Er is meer dan 500 kilometer aan gemarkeerde paardrijroutes door het mooie Twente.

Op hoogte de bossen verkennen? Kom dan naar het Klimbos Rutbeek en beleef een geweldig avontuur tussen de bomen. Een spannende activiteit vol adrenaline? Paintball Warriors zorgen voor een middag vol spanning en sensatie. Mountainbiken of een andere outdoor activiteit bij Buitenhoff. Maar ook een trimbaam parcours, survivallen of bushcraft is mogelijk.

Voor de watersportliefhebbers biedt Waterski Twente de mogelijkheden om te waterskiën. Men kan zwemmen in de zwemvijver, maar ook vissen is mogelijk. Andere wateractiviteiten zijn surfen

Andere activiteiten zijn alpine skiën bij Skicentrum Moser of een Escape Room.

Omgeving overzicht