Reserveer online

Villatenten, een ware beleving!

Kamperen met alle luxe in handbereik

Bent u een kampeerder, maar houdt u wel van alle comfort? Kies dan voor een van onze prachtige Villatenten met alle luxe binnen handbereik. U hoeft alleen maar slaapspullen, kleding en persoonlijke verzorging mee te nemen. Wij verhuren compleet ingerichte villatenten voor een periode naar keuze.

Ter oriëntatie vindt u de complete inrichting op onze plattegrond (klik bovenaan in de plattegrond op het bolletje 'villatent').

Vakantie in een luxe tent, dat noemen we ook wel glamping: kamperen in stijl en met luxe. Ontzeg uzelf deze verrassing niet en probeer het eens uit! Reserveer nu alvast online een periode voor het komende seizoen.

De Tentvilla (60m2) is ingericht voor 6 personen en biedt maar liefst 3 slaapkamers; 1 2persoons bed, 1 stapelbed en 2 eenpersoons bedden, een badkamer met eigen douche, wastafel en toilet, een gezellige zithoek en een volledig ingerichte keuken. Daarnaast is er nog een ruim overdekt terras, waardoor u ook in de avonduren nog buiten kunt genieten van uw welverdiende vakantie!

Daarbij streven wij in alles maximale gastvrijheid en service na. Hebt u klachten? Dan komen wij meteen in actie. Wij zijn trots op deze toegevoegde waarde die wij onze gasten kunnen bieden. Kijk in ons gastenboek voor de reacties van tevreden gasten!

Persoonlijke prijsopgave Online boeken Fotoalbum