Een van onze accommodaties huren?

Verhuur

Wat dacht u van glamping in Twente? Kamperen in stijl en alle luxe, midden in de natuur! Kom gezellig vakantie vieren in een luxueuze villatent en beleef een unieke glampingvakantie in Overijssel. Per villatent is 1 huisdier toegestaan, mits aangelijnd en uw huisdier dient op de juiste plaatsen uitgelaten te worden. Uiteraard mag uw huisdier geen overlast bezorgen aan de overige campinggasten.  

Of gaat u toch liever voor nog iets meer luxe? Kies dan voor onze knusse vakantiehuisjes voor 4 personen. Bij het vakantiehuisje 'De Mol' is 1 huisdier toegestaan, dit onder dezelfde voorwaarden als hierboven beschreven is. 

Kamperen

Vind de perfecte kampeerplek in Twente! De comfortplaatsen zijn omgeven door groen en u geniet van alle rust en ruimte. Of u nu op een kampeerveldje staat of aan de rand met uitzicht op de weilanden. Bent u met de camper op vakantie? Ook dan kunt u bij ons terecht op de camperplaatsen. Per campingplaats en camperplaats zijn 2 huisdieren toegestaan, mits ze aangelijnd zijn en op de juiste plaatsen worden uitgelaten. De huisdieren mogen uiteraard geen overlast bezorgen aan de overige campinggasten.