Reserveer online

Zomervakantie van 2019 boeken

U denkt er vast ook al over na. De Zomervakantie van 2019. Of misschien een andere vakantie in 2019? Het vroegboeken van uw vakantie biedt u tal van voordelen. "O ja?" Hoor ik u denken. Wat zijn de voordelen van nu al bijvoorbeeld mijn zomervakantie van 2019 te boeken?

  • Vaak boekt u tegen aantrekkelijke prijzen.
  • Dat kunt u afstrepen van uw to-do lijst. U heeft geen last van keuze-stress én de het voorplezier kan beginnen.
  • U bent verzekerd van de beste plaatsen en accommodaties, óók in drukke periodes!

Nu al de zomervakantie 2019 boeken?

Ja natuurlijk! De voordelen van vroeg boeken kent u nu. Wilt u ook verzekerd zijn van een fantastisch plekje op onze camping of in één van onze accommodaties?

Boek dan nu

Camping Scholtenhagen is gelegen in het prachtige Twente. Wij zijn aangelsoten bij RECRON en ANWB en zijn daarnaast erg trots op de waardering van 8,5 op Zoover. 

Zomervakantie 2018 boeken

Kamperen in zomervakantie 2019

Bij ons staat vakantie gelijk aan Eindeloos Speelplezier, Activiteiten voor jong en oud, een fantastische omgeving de verhuur van prachtige Villatenten en een prachtige luxe 6 persoons villa. Talloze redenen om lekker te komen kamperen in zomervakantie 2018. 

De ideale vakantiebestemming met volop ruimte en vele voorzieningen, zoals Subtropisch zwembad De Wilder, terras met speeltuin, animatie in alle schoolvakanties, een prachtige omgeving en nog veel meer! Geniet van de rustige omgeving en proef van de bijzondere Twentsche sfeer in combinatie met luxe kamperen. 

Kom je zelf ook sfeerproeven in de zomervakantie 2018? Uiteraard bent u ook van harte welkom in andere periodes zoals de meivakantie of de herfstvakantie.

Reserveer hier je favoriete accommodatie!