Reserveer online

Vakantiepark in Haaksbergen

Gelegen in het prachtige Haaksbergen vindt u Camping Scholtenhagen. Onze ruime familiecamping bevindt zich in de prachtige omgeving van het Overijsselse landschap.

Eten, drinken en shoppen.

Vanaf ons vakantiepark in Haaksbergen bent u in mum van tijd in het pittoreske centrum van Haaksbergen. Hier vindt u onder andere uitgaansgelegenheden, gezellige terrasjes en een ruim aanbod voor de winkelliefhebber. Iedere woensdagochtend is er een leuke markt in de stad.
De sportievelingen kunnen ook hun hart ophalen in Haaksbergen. In en om het dorp vind u onder andere een ijsbaan, tennisbanen, een 9 holes golfbaan en een skeelerbaan.

Ondanks dat er in Haaksbergen genoeg te doen is kunt u er ook altijd een bezoekje brengen aan een van de wat grotere steden in de omgeving. Zo bent u binnen 20 minuten in Enschede, Hengelo of Almelo.

vakantiepark haaksbergen

Ons vakantiepark in Haaksbergen.

In en om Haaksbergen is dus van alles te beleven maar u hoeft ons park niet te verlaten voor het echte vakantiegevoel.

Ons vakantiepark in Haaksbergen beschikt onder andere over een bar met terras waar u lekker kunt genieten van een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich vermaken in het naastgelegen zwembad.
Bekijk nu alle faciliteiten of Boek direct.

Zwemmen op ons vakantiepark in Haaksbergen.

Naast ons vakantiepark Haaksbergen bevindt zich een fantastisch subtropisch zwembad waar jong en oud zich prima een dag kan vermaken.Het zwembad beschikt onder andere over een groot binnenbad, een waterglijbaan, waterval en heerlijke kruidenbaden. Wanneer u incheckt op ons vakantiepark in Haaksbergen ontvangt u van ons een toegangsbewijs voor het zwembad.