Reserveer online

Vakantie in Overijssel in 2020

Heeft u een fijne vakantie gehad in 2019? Bent u nog op zoek naar een leuke vakantiebestemming voor 2020? Kom dan naar Camping Scholtenhagen en vier je vakantie in Overijssel in 2020. Gegarandeerd dat u een heerlijke vakantie gaat hebben. Want niet alleen op de camping is veel te doen. Ook Overijssel heeft een heleboel te bieden!

Veel te beleven op vakantie in Overijssel 2019 en 2020

Overijssel heeft dus een heleboel leuks te bieden. Er zijn leuke steden, natuurgebieden maar ook attractieparken. Kortom, er is voor iedereen wel iets leuks te doen. Om de keuze iets makkelijker te maken zetten we hier een aantal opties op een rij:

  • Enschede: de hoofdstad van Overijssel is zeker een bezoekje waard. Naast de vele winkels waar u heerlijk kunt shoppen, zijn er ook een aantal musea die zeer de moeite waard zijn. Zo kunt u naar het Rijks museum Twenthe, waar u de kunst van verschillende meesters als Vincent van Gogh en Rembrandt kunt aanschouwen. Ook kunt u naar De Museum Fabriek, waar natuur, techniek, kunst en wetenschap de boventoon voeren. 
  • Wandelen door Overijssel: dit is iets waar Overijssel uitstekend geschikt voor is. Wandel door de Sallandse Heuvelrug of doorkruis het Twentse land. De natuur biedt veelzijdigheid en zal u versteld doen staan van de schoonheid.

Vakantie Overijssel 20120

  • Giethoorn: uw vakantie in Overijssel in 2020 is eigenlijk niet compleet zonder een dagje Giethoorn. Dit waterrijke dorp staat bekend als "Klein Venetië", en kan eigenlijk alleen per boot ontdekt worden. Een dagje Gierthoorn is de ideale bestemming op een hete zomerdag. 
  • Attractiepark Slagharen: bent u met kinderen op vakantie? Dan kunt u hen vast blij maken met een dagje Attractiepark Slagharen. Dit park, wat voorheen een ponypark was, staat bol van de leuke attracties. U kunt hier dan ook een hele dag plezier beleven. 

2020 = Plezier op de camping

Een vakantie in Overijssel in 2020 is natuurlijk heel leuk. Maar daarvoor hoeft u niet de provincie in te trekken. Want Camping Scholtenhagen is van zichzelf al een hele leuke bestemming. Zo kunt u heerlijk zwemmen in Zwembad De Wilder, de kinderen kunnen zich lekker uitleven in de speeltuin en u kunt ook nog een elkker hapje eten op het park zelf. U hoeft de camping dus niet te verlaten als u een leuke dag wilt hebben. Benieuwd naar alle faciliteiten op de camping? Kijk dan even hier. Bent u al overtuigd? Boek dan meteen uw vakantie in Overijssel in 2020. We hopen u snel te mogen begroeten.

Boek nu uw vakantie in Overijssel voor 2020