Reserveer online

Dit zijn wij

Wij zijn familie Hendriks en runnen ruim twee decennia lang onze familiecamping. Als klein team maken wij de ontvangst en gastvrijheid zeer persoonlijk. U zult ons drieën altijd in de basisbezetting treffen. In het hoogseizoen worden we versterkt door enthousiaste seizoenwerkers in receptie, horeca en animatieteam. Wij staan bekend als een zeer open familiecamping en onze gastvrijheid is spreekwoordelijk.

Altijd bereikbaar en bovenal gastvrij

Bij reservering, telefonische informatie en ontvangst zult u ongetwijfeld een van ons spreken: Ger, Diny of Mark Hendriks: de vaste gezichten van de camping. U mag ons mailen of bellen via het vaste nummer.

Hoe het begon...

Het begon in 1993 met de overname van de camping. Wat direct aansprak waren vooral de prachtige ligging, naast het subtropisch zwembad 'De Wilder', in het prachtige park Scholtenhagen met zijn vele (sport)voorzieningen en tegenover de kinderboerderij met daarachter een fantastische vijver. 

Gelegen naast het plaatsje Haaksbergen met heel veel goede voorzieningen voor wat betreft eten, drinken, shoppen, terrasjes. omdat we dit bij het plaatsje liggen zijn er ook af en toe evenementen, indien mogelijk zullen wij u daarop wijzen.

Het is heel wat jaren later en er zijn nogal wat vernieuwingen doorgevoerd. Zo hebben we een huisstijl ontwikkeld, die laat zien wat u bij ons vindt: rust, sfeer en gezelligheid in een prachtige omgeving. Het beeldmerk is heel toepasselijk een eekhoorn. Er is een voorzieningencentrum met een receptie, een loungeruimte en een activiteitengedeelte. Ook in rustige tijden kunt u hier terecht voor ontspanning en gezelligheid bij de open haard, of genieten op het prachtige  terras met uitzicht op de speeltuin. De voorzieningen voor de slagboom en doucheruimten zijn gedigitaliseerd, er is een grote centrale speeltuin aangelegd met een unieke klimtoren.

Sinds 2010 mogen onze campinggasten ook gebruik maken van het subtropisch zwembad 'De Wilder', vraag naar de voorwaarden.

Nog steeds hebben we erg veel plezier in het onderhouden en verbeteren van Camping Scholtenhagen. Maar de meeste voldoening halen we uit de reacties van onze tevreden gasten! Hartelijk dank!

Ten slotte "kamperen blijft mensenwerk" zowel voor u als voor ons

Met vriendelijke groet,

Ger, Diny en Mark Hendriks
Camping Scholtenhagen