Reserveer online

En meer...

Waterpark het Lankheet

Een groot bosrijk gebied afgewisseld met heide, vennen, historische boerderijen, hooilanden en oude essen aan de Buurserbeek. Het ligt tussen Haaksbergen en Eibergen. Het landgoed heeft een geschiedenis die 800 jaar teruggaat, maar geeft ook een vooruitblik tot ver in de 21e eeuw. Hier is te beleven hoe het landschap van de toekomst een onontbeerlijke plaats in ons dagelijks leven gaat innemen. 

Park Groot Scholtenhagen

Prachtige park in Haaksbergen, waar je als bezoeker je hart ophaalt. Een leuke dierentuin voor de kinderen, een uitgestrekt wandelpark met visvijver, een atletiekbaan en diverse sportvelden. Mountainbike routes, ruiterroutes; kortom, voor ieder wat wils en absoluut de moeite waard om een dagje in door te brengen!

Meer informatie

Buurse

In Buurse vindt u een ambachtelijke kaasmakerij en pannenkoekenhuis en er is een nabijgelegen manege leuk voor zowel kinderen als volwassenen. 

Buurser Pot

De Buurser Pot is een kleine platbodem, waarop u kunt meevaren. Prachtige verhalen over een rijke historie. Er zijn vaste publieksvaarten; vooraf reserveren is aan te bevelen. Lees meer...

Haaksbergen

De camping ligt vlak bij het pittoreske centrum van Haaksbergen, met uitgaansgelegenheden, terrassen, een ruim aanbod voor winkelliefhebbers en een gezellige woensdagochtendmarkt. 

In Haaksbergen onder andere:

- VVV Haaksbergen, waar u terecht kunt voor heel veel toeristische informatie

- diverse sportmogelijkheden, waaronder tennisbanen, ijsbaan, skeelerbaan, 9 holes golfbaan en een atletiekbaan

- museum Buurtspoorweg

- Stoomtreinritten tussen Haakbergen en Boekelo

Steden

Enschede, Hengelo en Almelo liggen in de buurt en zijn uitstekend te bereiken in circa 20 minuten. Haaksbergen is gelegen in de grensstreek met steden als Münster, Ahaus en Steinfurt.

Omgeving Camping Twente