Reserveer online

Kamperen in Haaksbergen

Wat is er nu mooier dan kamperen met het hele gezin in een groene  omgeving dichtbij tal van bezienswaardigheden?  Kamperen in Haaksbergen is precies dat en Camping Scholtenhagen is dan dé camping om te verblijven.

 

Kamperen in Haaksbergen, een hele belevenis.

Als u ervoor kiest te gaan kamperen in Haaksbergen dan bent u verzekerd van een top vakantie.
De ligging van Haaksbergen is niks minder dan ideaal te noemen. Binnen 20 minuten bent u in Enschede of Hengelo waar u geniet van de Twentse gastvrijheid op een van de vele terrasjes of leuke traditionele boetiekjes die deze steden te bieden hebben. Maar U hoeft Haaksbergen niet uit als u gaat Kamperen in Haaksbergen om een leuke tijd te hebben.

camping haaksbergen

Onze Camping in Haaksbergen.

In de Buurt is dus heel veel te zien en te doen maar op onze camping hoeft u zich ook niet te vervelen. Wanneer u komt kamperen in Haaksbergen op onze camping kunt u genieten van alle faciliteiten die een compleet vakantiepark te bieden heeft.Op onze camping Haaksbergen vindt u onder andere een grote speeltuin met klimtoren voor de kleintjes, een kleine bibliotheek waar u een goed boek kunt lenen en bar met terras. Kortom: op onze camping in Haaksbergen is voor een ieder wat wils.

Bekijk nu alle faciliteiten of Boek direct.

 

Wat mensen zeggen over onze camping in Haaksbergen.

Veel van onze gasten die komen kamperen in haaksbergen nemen na hun bezoek even de tijd om een review te schrijven over ons park op Zoover.
Dit waarderen wij enorm omdat wij hieruit kunnen opmaken of we goed bezig zijn of dat we misschien dingen kunnen veranderen.Gemiddeld worden wij beoordeeld met een 8.8 en daar zijn we best trots op!

kamperen in haaksbergen