Reserveer online

Uw eigen seizoenplaats op onze camping in Twente?

Wilt u in de periode van voorjaar tot nazomer vaker op kampeervakantie en komen en gaan wanneer u dat maar wilt? Kies dan een seizoenplaats bij ons in Twente, Overijssel, voor uw toercaravan of vouwwagen. Voor u dé perfecte oplossing zonder beperkingen en wij verwelkomen u graag als geregelde gast op uw eigen plek!

Voor een seizoenplaats bij ons schrijft u zich eenmalig in voor de periode van 1 april tot 1 november. Dan mag u de hele periode staan en onbeperkt gebruik maken van de camping. Eventuele gasten betalen overnachtingkosten.

Voor alle echte, enthousiaste kampeerders

Voor de echte kampeerliefhebber bieden we ook jaarplaatsen. Deze permanente plek kunt u het hele jaar door gebruiken en uiteraard hebt u alle comfort: water, elektra, een verlichte plek met eigen tuin, douche en rioolaansluiting. Op verzoek sluiten we ook gas aan. Ook hier betalen eventuele gasten alleen de overnachtingskosten.

Voor zowel voor caravans als vouwwagens kunt u uw keuze maken uit de seizoenplaatsen en jaarplaatsen op onze camping.

Vanuit Scholtenhagen kunt u eenvoudig de mooiste steden en dorpen in de omgeving bezoek, we liggen aan de grens met de Achterhoek en Duitsland dus u kunt alle kanten uit.

Interesse in een seizoen- of jaarplaats op onze camping in Twente? Informeer bij onze receptie of vraag hier de beschikbaarheid en tarieven op.

Seizoen- en jaarplaatsen