Reserveer online

Camping in Twente

In de mooie groene omgeving van het Twentse Haaksbergen vindt u Camping Scholtenhagen.
Door de perfecte ligging is onze camping de perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes in de streek.

 

Camping in Twente als uitvalsbasis.

Vanaf Camping Scholtenhagen in Haaksbergen bent u binnen no time op de mooiste plekjes die de regio Twente te bieden heeft. Zo verblijft u op onze camping in Twente slechts op 20 minuutjes rijden van de steden Hengelo en Enschede Waar u kunt genieten van de terrasjes en winkels van deze mooie steden. De natuurliefhebbers kunnen genieten van mooie natuurparken in de regio zoals het Lutterzand of de Arboretum Poortbuiten. Kortom Twente heeft voor iedereen wat.

camping twente

Onze Camping in Twente.

Genoeg te doen in de regio dus. Maar het mooiste plekje van de streek is misschien wel onze camping in Twente. Gelegen midden in de natuur van Overijssel geniet u van de vele faciliteiten op en rond ons mooie vakantiepark.

Gratis Wifi op onze camping Twente.

Op onze camping in Twente komt u helemaal tot rust. omringd door het groen van de Achterhoek genieten van een goed boek of een lekker drankje. maar wij begrijpen ook dat u anno 2018 van tijd tot tijd even uw email wilt checken of een reservering wilt maken voor een restaurant. Daarom heeft u op onze camping in Twente beschikking over gratis Wifi, Zo kunt u ook op vakantie gewoon gebruik blijven maken van het wereldwijde web.

Bekijk nu alle faciliteiten of  Boek direct.