Reserveer online

Camping in Twente in 2020

Vakantie vieren is heerlijk. Zeker als je op een goede plek zit. En dat zit je op een camping in Twente in 2020. Want een verblijf op Camping Scholtenhagen belooft voor iedereen een heerlijke vakantie te worden. Waarom? Dat zullen we je vertellen!

Genoeg te doen op de camping in Twente in 2020

Camping Scholtenhage heeft heel veel leuks te bieden. Zo is er een groot activiteitengebouw, waar de kids lekker kunnen spelen. Ook beschikt de camping over een bibliotheek. Zo kun je in no-time nieuwe boeken lenen als je de jouwe uit hebt. Daarnaast is er nog de mogelijk een potje biljart of jeu-des-boules te spelen. 

Camping in Twente in 2020

Waterpret in Haaksbergen

Allereerst is de camping heel gunstig gelegen naast Zwembad 'De Wilder'. Dit heerlijke subtropische zwembad beschikt over verschillende waterspeelmaterialen en met een golfslagbad én kruidenbaden weet je zeker dat je een leuk dagje zwemmen gaat beleven. En gasten van Camping Scholtenhagen krijgen ook nog eens een gratis entreeticket waarmee ze elke dag 1 keer het zwembad in kunnen. Superleuk dus!

Lekker eten op de camping

Na een dagje lekker zwemmen is er natuurlijk niets lekkerder dan heerlijk eten. Het is daarom ook niet zo gek dat je op jouw camping in Twente in 2020 gewoon heerlijk uit eten kunt gaan in het campingrestaurant. En met zijn ligging aan een leuke speeltuin kunnen de kinderen na het eten nog lekker even spelen terwijl de ouders van een kopje koffie genieten.

Camping in Twente? Ook in 2020!

Een camping in Twente in 2020 moet natuurlijk meer zijn dan een leuke camping: hij moet ook in een leuke omgeving liggen. En een leuke omgeving, dat is Twente. De camping ligt in Haaksbergen, een echt Twents dorp. Met een leuke binnenstad, waar volop terrassen en uitgaansgelegenheden te vinden zijn. Ook zit je zo in Enschede of Hengelo. Deze steden bieden genoeg mogelijkheid tot vermaak. Zit je niet te wachten op een stedentrip, dan kun je heerlijk wandelen in de natuur rondom de camping. Zo is er voor iedereen wat te doen in Twente.

Kom kamperen in Twente

Er is dus genoeg te doen in Twente. Boek daarom nu jouw vakantie op de camping in Twente in 2020, en verzeker jezelf van een goede plek. Want ook in 2020 is Camping Scholtenhagen jouw bestemming in Twente.

Boek nu jouw Camping in Twente 2020