Zoek en boek

Camping op de grens van Duitsland

Kindvriendelijke groene camping aan de grens van Duitsland. Kom ook naar Camping Scholtenhagen!

Faciliteiten voor iedereen.

Grenzend aan onze camping ligt het grote subtropische golfslagbad De Wilder. Al onze campinggasten kunnen hier onbeperkt gratis in- en uit lopen. Enorm veel zwemplezier voor het hele gezin gegarandeerd! Verder kunt u op de camping genieten in onze bar met terras terwijl u uitkijkt over de speeltuin. Tevens organiseren wij in het voorseizoen zelf alle animatieactiviteiten. In de meivakantie, met Hemelvaart/Pinksteren en het hoogseizoen doen we dit via een organisatie die gespecialiseerd is in animatie.

Kamperen in de natuur.

Onze camping aan de grens van Duitsland is voorzien van alle gemakken voor een prettige kampeervakantie. De ruime kampeerweide met een schone facilitaire voorzieningen is gelegen tussen het bos en het gemoedelijke Haaksbergen. Zo kun je vanuit hier gemakkelijk beide kanten op. 

Behoefte aan iets meer luxe?

Wanneer je van kamperen houdt, maar wilt genieten van een beetje extra comfort tijdens uw vakantie, zijn er onze luxe Villatenten. De rustige en natuurlijke omgeving in combinatie met de luxe van slaapvertrekken, een veranda en ingerichte keuken, zorgen voor een unieke kampeerbeleving!  Niets is zo fijn als ontbijten op je eigen veranda na een heerlijke nachtrust in een comfortabel bed. Onder het genot van een kopje koffie begint je nieuwe dag met het gefluit van vogels op de achtergrond. Dat is puur genieten van je vakantie op onze Camping bij de Grens van Duitsland.

Boek een Villatent!

Camping aan de grens Duitsland - Haarmühle

Camping aan de grens van Duitsland.

Vanaf Camping Scholtenhagen rijdt u zo de Duitse grens over. Leuke tips in Duitsland om naartoe te reizen zijn Münster, Nordhorn of Bocholt. Nordhord heeft een levendig centrum en is een paradijs voor winkelliefhebbers. Het oude historische centrum van Münster is prachtig om doorheen te struinen.

Tevens kunt u genoeg cultuur proeven in de talloze musea. Het gemoedelijke Bocholt ligt ten westen van het gigantische natuurpark Hohe Mark. Dit park is zeker een bezoekje waard.

Oftewel, er is genoeg te doen over de Duitse grens. Aan de andere zijde grenzen we aan de Achterhoek u fiets, wandelt of rijdt zo van het mooie Twente de Achterhoek in.

Boek onze camping aan de grens van Duitsland