Zoek en boek

Camping op de grens van Duitsland

Kindvriendelijke groene camping aan de grens van Duitsland. Kom ook naar Camping Scholtenhagen!

Faciliteiten voor iedereen

Grenzend aan onze camping ligt het grote subtropische golfslagbad De Wilder. Al onze campinggasten kunnen hier onbeperkt gratis in en uit lopen. Enorm veel zwemplezier voor het hele gezin gegarandeerd! Verder kunt u op de camping genieten in onze bar met terras terwijl u uitkijkt over de speeltuin. Tevens organiseren wij in het voorseizoen zelf alle animatieactiviteiten. In de meivakantie/hemelvaart-pinksteren en het hoogseizoen doen we dit via een organisatie die gespecialiseerd is in animatie.

 

Camping aan de grens van Duitsland

Vanaf Camping Scholtenhagen rijdt u zo de Duitse grens over. Leuke tips in Duitsland om naartoe te reizen zijn Münster, Nordhorn of Bocholt. Nordhord heeft een levendig centrum en is een paradijs voor winkelliefhebbers. Het oude historische centrum van Münster is prachtig om doorheen te struinen. Tevens kunt u genoeg cultuur proeven in de talloze musea. Het gemoedelijke Bocholt ligt ten westen van het  gigantische natuurpark Hohe Mark. Dit park is zeker een bezoekje waard. Oftewel, er is genoeg te doen over de Duitse grens. Aan de andere  zijde grenzen we aan de Achterhoek u fiets, wandelt of rijdt zo van het mooie Twente de Achterhoek in.

Kamperen in de natuur

Onze camping aan de grens van Duitsland is voorzien van alle gemakken voor een prettige kampeervakantie. De ruime kampeerweide met een schone facilitaire voorzieningen is gelegen tussen het bos en het gemoedelijke Haaksbergen. Zo kun je vanuit hier gemakkelijk beide kanten op. 

Boek onze camping aan de grens van Duitsland