Reserveer online

Camping Almelo

Wilt u heerlijk vakantie vieren in Overijssel? Bezoek dan Camping Scholtenhagen, in de buurt van Almelo. Deze camping beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft om een heerlijke vakantie te hebben. En hij ligt in een prachtige omgeving.

Camping vlakbij Almelo

Allereerst bent u vanaf de camping zo in Almelo. Deze Twentse stad beschikt over verschillende prachtig parken waar u heerlijk kunt wandelen. Daarnaast worden er in verschillende parken evenementen georganiseerd, wat betekent dat u hier heel goed een dagje voor uit kunt trekken. Ook kunt u verschillende leuke wateractiviteiten in Almelo ondernemen. PaddleSurf is hier een goed voorbeeld van. Hierbij "vaart" u op een surfplank over het water. Zeker een leuke activiteit als u naar Almelo komt.

Camping Almelo Water

Lekker uiteten in Almelo

Na een dagje wandelen door de stad, het park of varen over het water, is het heerlijk om lekker het terras op te gaan en een hapje te eten. Dit kan dan ook uitstekend in Almelo. De stad biedt verschillende eetgelegenheden, wat het een ideaal dagje weg maakt. En als u alleen een drankje wilt drinken, dan kan dit ook zeker in Almelo.

Kamperen op Camping Almelo

Op Camping Scholtenhagen bij Almelo kunt u uitstekend kamperen. De camping biedt verschillende kampeerplaatsen aan, waardoor er voor iedereen wel een geschikte plek bij zit.

Standaard kampeerplaatsen

De standaard kampeerplaatsen zijn minimaal 100m2 groot. Hier kunt u dus met gemak uw kampeermiddel kwijt. De camping beschikt over twee toeristische kampeervelden, dus u heeft genoeg ruimte voor het uitzoeken van een mooie plek.

Camping Almelo Kamperen

Jaar- en seizoensplaatsen

Ook beschikt de camping over jaar- en seizoensplaatsen. Wilt u in het voorjaar tot de nazomer vaker op kampeervakantie, en altijd zeker zijn van een mooie plek op de camping? Dan is de seizoen- of jaarplaats iets voor u. Met één van deze plaatsen kunt u altijd bij ons op de camping terecht. Ideaal voor de echte kampeerder.

Camperplaatsen

Wilt u met de camper op vakantie gaan? Ook dan kunt u heel goed op onze camping Almelo terecht. Want met de speciale camperplaatsen kunt u hier altijd goed terecht met uw camper. 

Boek nu uw camping Almelo

Zoals u ziet is er voor elke kampeerder plek op onze camping. Dus wilt u vakantie komen vieren in Twente? kom dan naar Camping Almelo Scholtenhagen!

Boek nu uw kampeerplaats