Reserveer online

Safaritent of luxe tentvilla huren

Safaritent huren

Onze safaritenten zijn standaard ingericht voor zes personen. Met een vloeroppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter en stahoogte in de hele tent, heb je aan ruimte geen gebrek. De voorkant van de tent kan in zijn geheel open, met mooi weer is dit erg prettig. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staan twee stapelbedden en in de andere slaapcabine een tweepersoonsbed (140x200 cm).

Er zijn geen sanitaire voorzieningen en er is geen stromend water aanwezig in de tent. Wel is er elektriciteit en er is verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel. Verder staat er een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en is er een kacheltje aanwezig.

Persoonlijke prijsopgave Online boeken Fotoalbum

Luxe tentvilla huren

Wilt u samen, met de kinderen, of met vrienden kamperen, maar wel in een ruime, luxe en comfortabele tent, dan is deze nieuwe, extra ruime Tentvilla echt iets voor u! 60m2 pure luxe staan garant voor een geslaagde vakantie! De Tentvilla is zeer compleet, ingericht voor zes personen.

De Tentvilla biedt maar liefst 3 slaapkamers; 1 2persoons bed, 1 stapelbed en 2 eenpersoons bedden, een badkamer met eigen douche, wastafel en toilet, een gezellige zithoek en een volledig ingerichte keuken. Daarnaast is er nog een ruim overdekt terras, waardoor u ook in de avonduren nog buiten kunt genieten van uw welverdiende vakantie!

Persoonlijke prijsopgave Online boeken Fotoalbum